sobota 27. října 2012

Srpnová dovča část I.- Ostaš ,Ádr

Máme týdenní plánovanou dovolenou.Náš plán jet do MagicWoodu zhatí špatná předpověď,tak zůstáváme věrni písku.První den je hned odpočinkový-prší ,tak navštívíme s Ojou vojenskou pevnost Dobrošov v Náchodě.Druhý den-neděle trošku vlhko,tak zamíříme na Ostaš,Luba se projde v Saxofonu za Xb
Saxofon Xb Luba

a přidá ještě Rosný bod Xb,očistí zelenou opomenutou zamešenou  hranu-a přidá první PPéčko cesty Velký třesk Xb.Zkouším všechny tři cesty, nejlépe mi jde Velký třesk,ale ještě mi kousek chybí.S Ojou zajdem ještě na Bludičku,kde Oja pošle s přehledem boulder Siláček 7A.

Oja  - Siláček 7A

Pondělí -je den pro děti, s Ojou, Aničkou a Eve Dlabolovými lezeme v Ádru za kempem u Stránských.

Komunista III.





 


Večer slack laina,táboráček s Dlabisem a Hroňou a jejich ratolestmi.

Mrňouskové

Úterý- Ostaš-jdu na svůj restík.Největší problém mi dělá odlez od prvního kruhu,kde to jiní(delší)neřeší.V druhém pokusu si brutálně odřu holeň,ale třetím pokusem to tam posílám.Velký třesk Xb je doma!

Večer jedeme domů,zítra hurá na Drábky!Nebyly jsme tu dobrých 15let.




August Holiday Part I: Ostaš and Ádr
We had a week-long, scheduled vacation. Our initial plan to go to Magic Wood got foiled by bad weather forecast so we remained faithful to the sand.The first day was relaxing -- it was raining so Oja and I visited the fortress in Dobrošov. The next day (Sunday) was a little damp so we went to Ostaš. Luba tried Saxofon Xb and added Rosný bod Xb and Velký třesk Xb. He also cleaned a dirty, forgotten edge. I tried all three ways. I found Velký třesk the best but something was still missing. Oja and I also visited Bludička where Oja excellently sent a boulder -- Siláček 7A.

Monday was a day for children. On Tuesday, I wanted to deal with my unfinished business from the last time. My biggest problem was leaving the first circle which is no issue for the others (the taller ones). At the second attempt I roughly bruised my shin but at the third one, I sent it anyway. Velký třesk Xb is done! In the evening we went home, looking forward for Drábky where we haven't been for about fifteen years.

Žádné komentáře: