neděle 11. října 2009

A léto je pryč



Počasí předminulého víkendu mi dopřálo alespoň ještě chvilku letošního boulderingu na Ostaši. Jíťa s dětmi byla na závodech MČR v Chocni. Mončiny poslední mládežnické závody (3. místo) a Ojovy první.

V týdnu pak napadl sníh a to bylo znamení, abychom se pomalu "vyzbrojili" a prubli cesty s cepíny alespoň na stěně. O víkendu 17.-18.10 proběhl plánovaný Saltic sraz na Ostaši. Každý se těšil na společné lezeníčko venku, ale těch 20cm sněhu a humidita nás vyhnaly na polickou stěnu. Večer pak promítání, hodnocení sezony a pivečko.


Počasí stále špatné, a tak ve středu jedeme na Krkavku. Na seznámení si dáme Krvavý šrámy M8+, Soukromé pasti M8+, Cesta pro sebe M9 a Hematurii M9. Daly nám docela zabrat.

Two weeks ago Luboš had one of the last opportunities of bouldering at Ostaš while Jitka took Monča and Oja to a Championship of the Czech Republic to Choceň. Monča was third.

During the week there was snow, which was a sign that it is high time to take the ice axes and try climbing on the wall.

From 17th to 18th October they went to Saltic meeting at Ostaš. Everyone was looking forward to climbing but the 20 centrimetres of snow caused that they all had to satisfy themselves with climbing at gym at Police. In the evening they were watching videos, talking and having some beer.

The weather is still miserable on Wednesday so Krkavka is chosen as a destination. The routes which they tried were Krvavý šrámy M8+, Soukromé pasti M8+, Cesta pro sebe M9 and Hematurie M9.


Žádné komentáře: