pátek 13. listopadu 2009

Mokrý Petráč 24. - 25.10.



Na klasické lezení venku to už moc není, proto jsme zase jednou zavítali na Petráč. Už v 9 hodin jsme dorazili na Bránu, ale kromě dvou 5A je všechno mokré. Zoufale sušíme pár bouldrů... Naštěstí dorazil Tom-Fox a valíme na pro nás neznámý Mlýňák. Tam pozkoušíme pár věcí a z toho zajímavého pouští akorát Demasiádo 7C. Přejíždíme ještě na Vlčí kopec, ale co je v lese, je mokré. Pár pokusů v Zemi vzdálené, ale nic.Vilda se tu také někde potuloval, ale dnešní humidita ho donutila jen k procházce:)

Pro dnešek to stačí, zaskočíme na pizzu a pivko. Ráno


na chvilku na Větrnou hůrku, doráží ještě Vilda s Katkou. Dám pár pokusů v Žihadlu 7C+, ale podrtit spoďák je nad mé síly. S Tomem jdem na vedlejší No exit 7C, Tom to tam po pár pokusech posílá. Jíťa uchvátí Meresjeva 7A a přecházíme ještě k Nočníku. Několik pokusů v traverzu na Ementál, ale ruce už neslouží, balíme a jedeme domů.

As it is already too late for outdoor climbing, the Mázls made a trip to Petráč. They got to Brána at 9 but everything was wet except for two 5As. Fortunately they met Tom-Fox and together they went to Mlýňák. There they tried several things, their only success being Demasiádo 7C. Then they moved to Vlčí kopec where Luboš tried Země vzdálená several times.

The next morning they went to Větrná hůrka. They met Vilda and Katka there and Luboš made some unsuccessful attempts at Žihadlo 7C+. So he and Tom went to No exit 7C, which Tom climbed. Jíťa climbed Meresjev 7A. Luboš tried the travers to Ementál, but they were all tired so they packed and left.

Žádné komentáře: