neděle 22. listopadu 2009

Tak opět na Petráči - 21/22.11. 09



Dlouho jsem tu nebyl:) Jíťa si vyměnila sobotní noční, a tak vyrážíme spolu. Cestou nabereme Toma a směr Petráč. Míříme na Mlýňák, mám tu nějaké restíky.

Na rozlez jedna čtyřka a pouštím se do Hiphopu 7C+, nejdřív ještě Hop, zkontrolovat jak drží boule. Ten jde hned a po chvilce nadávek pouští i Hiphop. Tom dává Hop 7B+, Jíťa zkouší traverz, ale kousek chybí.

Jdeme na Škuner, Tom zkouší Machetas a... už chyběl jen




kousek. Já jdu do Esperanzy 8A, dám na rady "Standy@Honzy"- velké chyty, velký stup, jen se nebát skočit do lišty. Po pár pokusech to pouští ( klasa 7C+/8A, ale půlky neuznávám, tak 7C+). Přesun pod Hrad, pár pokusů v Dveřníku na Puberťáka - bez úspěchu. Uchvátím ještě Diamant 7B, ale hlavně Jíťa nám předvede, jak se leze po tmě. Při svícení docházejících čelovek tam pošle Plácanou 7B na Trio. Fakt hustý. A pádíme na pizzu.


Ráno mlha jak sviňa, tak kam vyrazíme?Začneme na Bráně a uvidíme. Rozlez na pár pětečkách, zkusím Massakr, ale děravé prsty s tejpkou - to není to pravé. S Tomem se pustíme do Technologického postupu 7C, trochu čištění, trochu ladění a je to tam (klasa těžko říct - 7B+/C). Přesun k Raněnému supermanovi, restík od minula. Dám pokus a direkt za 7C jde v klidu, Jíťa po chvilce dává lehčí variantu 7B+. Dáme ještě pár pokusů s Tomem v několika 7C u Televize, ale už musíme domů.

Videjko : Luba v Hiphopu



After few days' break Luboš comes back to Petráč and takes Jitka with him. On their way they also pick up Tom. Luboš starts with Hiphop 7C+, first trying Hop which he does without any trouble. Hiphop finally gives up to his efforts, too. Tom climbs Hop 7B+, Jíťa tries travers, but she still needs to get a bit further thasn she can at the moment

They go to Škuner where Tom tries Machetas and Luboš starts climbing Esperanza 8A and succeeds after several attempts, estimating the difficulty as 7C+. Luboš then tries Puberťák at Dveřník stone but in vain, so he climbs Diamant 7B, instead. But the highlight of the day is Jíťa's climbing in the dark. She wins her fight against Plácaná 7B which is a great achievement.


In the morning everything is in fog. They start at Brána and after climbing some 5s Luboš tries Massakr but his fingers already hurt and tape doesn't help. Together with Tom he tries Technologický postup 7C, which they finally do. Then Luboš climbs a direct of Raněný superman 7C and Jíťa does the easier version 7B+.

Video: Luba climbing Hiphop

Žádné komentáře: