středa 4. srpna 2010

Magic Wood

Klasika. Jíťa má týden volna, tak řešíme, kam vyrazíme, a Magic Wood nezní špatně. Ve složení Jíťa, Foxík a já vyrážíme směr Švýcarsko.V Rakousku ještě nabereme Monču, která se právě vrací s Vojtou z Francie, a pokračujeme do vysněného Magicu. Navečer jsme na místě, potkáváme zde Katku od Vildy s holkama a získáváme průvodce. Jdeme ještě rychle něco nakoukat.

Ráno vyrážíme, dáme na seznamku pár pěteček a jdeme pokusovat  něco těžšího. Holky se s tím moc nemažou a po Stressmenu 7A dávají Schrotti 7B, Hageltrauma 7B a Jíťa ještě Crimp-o-phobia 7B. Zato my s Tomem pobíháme od jednoho 7C k druhému a hledáme, které pustí. Je dost vedro, nebo se na to jen pořád vymlouváme? Za celý den nic zajímavého nepustilo.


















V noci pršelo, ráno je docela příjemně, tak vyrážíme něco uchvátit, musíme ale dávat pozor, abychom nezašlápli horské mloky, kteří se tu po tom dešti doslova vyrojili. Já hned nastupuji do Jack the Chopper 7C a po chvilce to pouští, Tomovi nesedí první krok. Tak přejdeme na Kalorienmonster 7C, kde jsem se včera dvakrát vypotil na konci traverzu. Dneska nás to oba pouští na první pokus. Nakukujeme další věci, ale už se zase otepluje, tak volíme válení u říčky.

Navečer jdeme zkusit Supernovu 7C, je to klasika Magicu. Moc nám to nejde, no, vlastně, mně to moc nejde, Tomovi se podaří spadnout dvakrát na konci. Jíťa s Mončou dávají 2x 7A+ Gulliver kante a Menage Á Trói (Jíťa OS). Já aspoň uchvátím Exclusive 7B a jdeme vařit.

Ve svůj volný den  vyrážíme  do nedalekého městečka na nákup a potom k říčce na koupačku, partičku karet a Aktivit..

Další den ráno Tom vyráží hned na Supernovu 7C a posílá to tam. Já s holkama jdeme okouknout další sektůrek, dáme jedno 6A a cítíme, že to dneska nebude žádný hit. Přelézáme všichni pěkný traverz Traversatta 7A, já ještě Morgenlatte 7B a Jíťa Exclusive 7B. To je pro dnešek vše.

Ráno nikam nespěcháme, každý si naříká že ho bolí celé tělo.Opět nalézáme do pár zajímavých problémů, ale pouštějí jen některé věci. Monču a Jíťu pouští Panzerknacker 7A fleš, Jíťu ještě The Mummy 7B, a Scrubs 7A, Tom flešuje 7A+ a pár 7A-ček. Mě pouští Protektor 7A+  fleš, bezejmenný bouldřík nedaleko vody 7A+ fleš a zajímavá záležitost jménem Grit de luxe 7A.

Další den ráno přelézáme pár šesteček, ale tělo už nechce sloužit, tak ho posloucháme, balíme věci a vyrážíme směr Čechy. Lezení bylo super, akorát by mohlo být příště trochu chladněji.


Jíťa has a free week so it is a perfect opportunity to go somewhere. And the decision is to go to Magic Wood and take Foxíkwith them. In Austria they pick up Monča and in the evening they reach their destination and meet Katka and some other girls there.  

The next morning they start with some 5s and go trying something more difficult. The girls don't hesistate and after climbing  Stressmen 7A they add Schrotti 7B, Hageltrauma 7B and Jíťa does alsoCrimp-o-phobia 7B. Luboš with Tom are far less successful, running from one 7C to another but all in vain. 

The next day the weather is less hot and more pleasant, so Luboš almost immediately climbs Jack the Chopper 7C. Then he and Tom move to Kalorienmonster 7C, and both do it at the first attempt. 
In the evening they try Supernova 7C but cannot finish it. Jíťa and Monča climb  7A+ Gulliver kante and Menage Á Trói twice (Jíťa OS). Luboš climbs Exclusive 7B.

The rest day they spend by shopping, swimming in the river abd playing cards and Activity. 

The next morning Tom immediately starts climbing Supernova 7C and sends it. Luboš and the girls climb a 6A and also a travers named Traversatta 7A, Luboš adds Morgenlatte 7B and Jíťa Exclusive 7B

The next day everyone is tired and everything hurts. Monča and Jíťa climb Panzerknacker 7A flash, Jíťa adds The Mummy 7B, and Scrubs 7A, Tom flashes 7A+ and several 7As. Luboš wins over Protektor 7A+  flash, then a nameless boulder near water 7A+ flash and finally Grit de luxe 7A.

As their bodies refuse to cooperate the next day they climb only some 6s and go back home. The climbing was perfect, only the weather could be colder the next day. 

Žádné komentáře: