pondělí 8. června 2009

Bor




Zima, fouká, tak rychle na Bor. Vyrážíme ve středu odpoledne a plánujeme zůstat do čtvrtka.

Na Boru hned k Titaniku, mám tu traverzík od minula. V prvním pokusu padám, zase na konci, ale v dalším už Nesnesitelný Mravkolev pouští tak asi 7C.

Přecházíme k Sultánu, přelezám Magické oko a Jíťa už pokročila v Shortcatu, ale poslední krok stále nepouští. Rychle přebíhám na Gesera, ale teče přes něj voda. Jdu ještě okouknout Raidena, není ideální a ještě se mi daří utrhnout nástupový spoďáček. Naštěstí to nevadí. Problém je stále udržet pořádně malou lištu.

Začíná poprchávat, zastávka ještě u Střelného prachu a rychle k autu. Přespáváme v Ádru, ale ráno prší, tak valíme domu.

On Wednesday and Thursday Jitka and Luboš went to Bor. Luboš got over Nesnesitelný Mravkolev (about 7c) and Magické oko in a sector called Sultán. Jitka made a progress in Shortcat but still was not able to make the last step. Luboš checked on Geser and Raiden but found neither of them suitable for climbing at that moment. They made the last stop at Střelný prach and as it started raining, they found shelter in their car. The following day it was still raining, so they headed for home early in the morning.

Žádné komentáře: