neděle 21. června 2009

Labák 20/21.6.
















Je sobota ráno a vyrážíme do Labáku. Kolem 10h dorážíme na Labskou stráň, kde máme sraz se Šampíkem, Mírou a Pavlem. Jdeme se rozlézt k Majdaléně, dáme si tu dvě osmy a přesouváme se k Dolnožlebské vyhlídce.


Míra nastupuje do Igora IXb a za pozbuzování ho dává flešíkem. Já nastupuji do Volného pádu Xb, rovně mi to moc nejde, tak volím kličku zprava (tou to asi Xb nebude) a na druhý pokus to jde. Jíťa pokusuje Frankenjuru Xb, ale bouldřík dole stále nejde v kuse.

Začíná svítit do stěny a hodně se otepluje, tak volíme svačinku s kávičkou u auta. Na večer ještě zajdeme zabouldřit na Černý bivak.

Druhý den jdeme na Mravenčí, dáme pár lehčích cestiček. Jíťa s Mončou jdou na Frankenjuru, ale prsty už neposlouchají. Nikomu se už nechce pouštět do něčeho těžšího, a tak dohlížíme na Oju, jak bouldruje. Ve dvě už vyrážíme domů, tak zas někdy.

On 20th and 21st June Luboš and Jitka with their friends Šampík, Míra and Pavel climbed at Labák. After a warm-up at Majdaléna where they did two 8's they move to Dolnožlebská vyhlídka. Míra started Igor IXb and finished it by flash. Luboš went for Volný pád Xb but as he could not climb it straight, he has to change the route slightly, so it in the end it probably was not Xb, really. Jitka tried Frankenjura Xb but she could not make it without interruption.

In the evening they all go bouldering to Černý bivak.

The next day they went to Mravenčí and climbed a few easier routes, but their fingers protested, so in the afternoon they went home.

Žádné komentáře: