čtvrtek 11. června 2009

Labák



V pátek odpoledne vyrážíme směr Labák - jedeme zkontrolovat, co tady Tomajda a spol. zase vytvořili. Sraz máme na Labské stráni. S Tomem lezeme jen v pátek, není mu dobře, tak valí domů.

Večer doráží Simča s Majdalénkou, opečeme buřty a jde se spát. Ráno vyrážíme směr Zajíc, po chvilce doráží Mlha se Sáďou a vzápětí novopečený správce levého břehu - Jenda, Pavouk, Prcas, Helča a Kája. Počasí se horší tak ještě bouldrujeme a na večeři vyrážíme do Myslivecké hospody. V neděli jdeme ještě na chvilku k Růžovce a valíme domu. Podařilo se nám i něco vylézt novinky: Boulering Xa na Bruta, Tři kříže IXc na Kapličku, Bezstarostnou jízdu Xb na Vlnu a starý restík Frankenjuru Xb. Tak zas někdy.

On Friday Jitka and Luboš made a trip to Labák. Tom was sick so he had to leave. In the evening they were joined by Simča and Majdalénka who accompanied them to Zajíc the next day. Quite a bit of company gathered there and they went all bouldering. On Sunday they finished at Růžovka.

The achievements of the weekend were: Boulering Xa, Tři kříže IXc, Bezstarostná jízda Xb and the older climb, Frankenjura Xb.

Žádné komentáře: