čtvrtek 4. července 2013

Sváteční Frankenjura

Píšeme úkoly

Využili jsme jednoho z květnových svátků a navštěvujeme na pět dní Frankenjuru. My s Jítˇou jsme spíš takový dozor.Lezeme cesty jen okolo osmiček,vlastně... to co Oja,ale hlavní cíl je ,aby se Oja naučil lézt na prvním konci lana.



Na "Wajzíkách"  6+


Počasí hodně proměnlivé,navštívíli jsme takové ty populární oblasti.Oja nalézá metry v šestečkách,přelézá pár sedmiček a k jeho nejtěším patří Gandalf 8- PP na druhý pokus,Second chance 8-PP taky na druhý pokus.Byl ještě na spadnutí Aragon 8,ale při cvakání za prst vždy znejistil,ale na druhým v pohodě přelézá.


Gandalf 8-
Restík trávíme v Pottensteinském bazénu,kde potkáváme kamarády z Brna- Čokina a spol.Další volné chvilky bez lezení, byly na  slack-line a při turnaji bandbinktonu:)



We took advantage of one of the May state holidays and visited Frankenjura for five days. Me and Jíťa are rather supervisors. We only climb routes around 8... actually the same as Oja. The main aim is that Oja learns to climb on the leading end of the rope.

The weather is unstable. Oja accumulates metres in 6s, climbs a few 7s and one of his most difficult ones is Gandalf 8– PP on the second attempt, Second chance 8– PP also second attempt, and Aragorn 8.


We spend the rest in Pottenstein pool, where we meet friends from Brno – Čokin and others. The remaining free moments without climbing were spent on slackline and a badminton tournament :)

Žádné komentáře: