středa 5. května 2010

Petrohradské padání 2010

Tak je sobota (24. 4.) ráno a my vyrážíme směr Petráč. V Turnově nabereme Foxíka a o půl desaté jsme na Mlýňáku. Lidí jako smetí (365 závodníků), tak se rozdělujeme: holky jdou spolu a my s Foxíkem. Celý den zkoušení, pokusování, pobíhání... občas i něco pustilo.

Prostě super...lidi, Áďa v akci, večer kapelka a pivko. Ráno si přivstaneme, přemlouváme prolezené a bolavé prsty, ještě něco uchvátíme, nakoukáme na příště, počkáme na vyhlášení a hele - Jíťa je třétí, druhá Němka a první Polka. Momo čtvrtá příčka. V klucích klasika: Áďa, pak chvilku odstup, druhý Rosťa a třetí Martin Spilka.Všem gratulace a Rešíkům díky, zas někdy.

On Saturday 24th April the Mázl family went to Petráč to take part in Petrohradské padání. In Turnov they picked up Foxík and at half past nine they arrived at Mlýňák. There were crowds of peopleí (365 competitors),  so they divided into two groups. And they spent the whole day by climbing and trying. 

In the end Jíťa was third, the second was a German and the first a Polish girl. Momo was fourth. The boys' results were typical: The first was Áďa, then Rosťa and the third was  Martin Spilka.

Žádné komentáře: