středa 5. května 2010

Opět Labáček

Tak pro změnu vyrážíme zas do Labáku. V pátek k večeru trochu boulderingu na Černém bivaku. V sobotu máme v plánu lano, já si jenom ráno odskočím do Černého bivaku na restík Black and Decker 7C+ a hned to pouští, takže můžeme na lano ke Kormidelníku.

Na seznamku je VIII béčičko a co teď. Majkl nalézá do Koma Xc, tak to taky prubnu. Jíťa s Mončou dají ještě Solární panel VIIIa a jdou zkoušet Rodeo. Dáme všichni pár pokusů, ale kusovky nepouštějí, už je docela teplo. Jdeme s Majklem ještě zkontrolovat Áďu s Foxíkem na bouldry.

Na Černém bivaku uklidili dopad a vznikl super projektík. Bohužel nejde moc zkoušet, jak do skály zasvítilo, tak z ní vylézá vlhkost. Večer dáme u Tomajdy na zahrádce buřtíky, pivko a jde se do hajan.

Ráno si chvilku zabouldřím a jdeme na lano k Lomikamenu. Tomajda tu s Davídkem vytvořil nové cestičky. Žadný skvost to není, dáme dvě a stěhujeme se za roh. Jdu zkusit Hořký slzy Xb, dole bouldřík nahoře pěkný odlez. Na druhý pokus padám u třetího, ale jak do toho svítí, už mi to jede. Jíťa si vyleze vedlejší cestičku Pavla a Pavla IXb. Přejdeme zkontrolovat ještě Áďu s Foxíkem na bouldry, ale už jen tak stínujeme a volíme ústup domů.



This time the Mázls went to labák again. After some bouldering at Černý bivak in Friday evening they plan to have some rope climbing, too. On Saturday Luboš stops at Černý bivak in order to climb Black and Decker 7C+ , which he immediately does, so they can move to Kormidelník and do the rope climbing there.

Majkl starts Koma Xc, and Luboš follows him. Jíťa and Monča climb Solární panel VIIIa and then they go to try Rodeo. They all shoot some attempts but in vain. Luboš with Majkl then go to the boulders to check  Áďa and Foxík.

There is a nice project at Černý bivak, which is, however, moist so it isn't much possible to try it.  

In the mornign Luboš does some bouldering and then he goes to Lomikámen for the rope. He tries two routes by Tomajda and Davídek and then he moves to Hořký slzy Xb, which he climbs after three tries. Jíťa climbs the nearby route Pavla a Pavla IXb. And that's it. For today. 

Žádné komentáře: