neděle 27. listopadu 2011

Magic Wood I. 13.-19.8.

Konečně týden dovolené.Normální lidi by určitě volili koupání u moře,ale to se nás (někdy si už říkám bohužel) netýká.Náš cíl je jasný - švýcarský Magic Wood.Luba moc nadšený není,teploty kolem 30-ti stupňů,fakt nejsou na něj,ale...co by neudělal pro rodinu.
Oja ve spárce 5C

Užíváme si bouldering v parném lese,který je plný nadšenců.Občas si musíme vystát frontu na boulder.Momo jako první přelézá boulder Neandertaler 7C,pak se přidavám i já a Luba
Jíťa v akci
.
Během výjezdu Luba dává ještě 3 7C Intermezzo,Foot Fighter a Waldbrand.
Luba v projektu

Momo přidala ještě 2 7Béčka a několik 7A-A+,já už jen pár celkem vypečených 7A-A+, mezi která určitě patří Marihuana Corner,Camel trophy a Enter prise.
Momo v Marihuaně 7A+

Momo v projektu

Každopádně nesmíme opomenout našeho nejproduktivnějšího "dělníka skal"našeho Oju.Vylezl tak 12 bouldrů 4-6b a udělal 3nové.Pak mu tu zůstalo pár rozdělaných projektů.
Oja divočí

Polední nejteplejší chvilky dne,jsme trávili u zdejší horské říčky u které nesměla chybět partička pexesa.Lézt jsme chodili brzy ráno a pak odpoledne,Luba někdy až do tmy.
Jedeme pro vodu

O restday jsme navštívili městečko Thusis,kde můžete,(pokud pojedete  soutěskou) vidět perfektní skalní rozsedliny až propast.Druhý restday jsme vyjeli do horského sedla ,kde nechyběli pasoucí se kravičky se zvonci,pobíhající svišti a kvetoucí horská flóra.Tak zas někdy v Magicu!



Magic Wood I (13 – 19 August)

A week of holiday, at last! Normal people would definitely choose swimming in the sea, but that is not our case. (... unfortunately, I think to myself here and there.) Our destination is clear: Magic Wood in Switzerland. Luba is not particularly excited about it, temperatures over 30 °C are not his cup of tea, but he is always ready to dedicate himself to his family.

We enjoy bouldering in a sultry forest, which is crowded with the enthusiasts. Sometimes, we must queue up. Momo climbs the boulder Neandertaler 7C as first, I and Luba follow.

Luba then adds other three 7C’s during the trip: Intermezzo, Foot Fighter, and Waldbrand.

Momo beats two 7B’s and several 7A’s / 7A+’s. I settle for some cunning 7A’s / 7A+’s including Marihuana Corner, Camel Trophy, and Enterprise.

Anyway, we must not omit our most productive “workman”, Oja. He climbed about 12 boulders (4-6B’s) and made three other ones. Several unfinished projects remained there for him as well.

We were spending the last warm moments of the day playing a game of pairs nearby a local mountain stream. Early mornings and afternoons were reserved for climbing, and Luba was sometimes up well until late evening.

On the rest day, we visited a town called Thusis where some perfect clefts and a chasm can be seen (if you come through a gorge). On the second rest day, we made a trip to the saddle to see grazing cows wearing cowbells, marmots skittering around, and flowering mountain flora. So next time in Magic!

Žádné komentáře: