čtvrtek 10. listopadu 2011

Miletín - 1.ročník bouldrových závodů

9.7.jsme s Momo zavítaly do areálu miletínského koupaliště,kde se konal 1.ročník bouldr závodů.Sluníčko pálilo jak ďas.Stěnka byla krytá plachtou(bohužel jen do chvíle než ji odvál vítr).


Potkaly jsme spoustu známých tváří,včetně Máry Havlíka.Kvalifikace i finále-na 4řech bouldrech,které postavil Martin Zedek.



Osvěžovaly  jsme se v místním koupališti,kde jsme se pokoušely i o přechod slackliny,který pravidelně končil ve vodě.





Odpoledne zpestřil seskok parašutistů a závody v U-Rampě(IN-line,BMX).Po vysilujícím finále,které bylo na přímém slunku,jsem myslela,že je to můj konec-po posledním pokusu v posledním bouldru,jsem se skoro pozvracela.Nakonec to zase ale nedopadlo tak zle.Momo vyhrála,já s Kačkou Záhorovou jsme se podělily o 2-3 místo.









Vítězové vyhráli originální putovní poháry.A musím pochválit výborné sladké speciality "dorty -modlitbičky" pro medailisty,které vlastnoručně upekl organizátor závodu Jarda Erben,
díky.Budeme se těšit na další ročník.



Miletín – 1st boulder competition

On 9 July, I and Momo visited the swimming pool in Miletín where a new boulder competition took place. The sun was beating down. The wall was covered with a tarpaulin (unfortunately only until it got blown away by the wind).

We met a lot of friends including Mára Havlík. The qualifications as well as the finals went on four boulders built by Martin Zedek.

We freshened ourselves in the swimming pool. We were also trying to slackline but we regularly ended up in the water.

The afternoon got gingered up by parachute jumping and by a U-ramp contest (In-line and BMX). After the exhausting finals, which took place under scorching sun, I thought it would be the death of me. After the last attempt at the final boulder, I almost threw up. In the end, it was not that bad, though. Momo won, and I and Kačka Záhorová shared the 2nd / 3rd place.

The winners got original challenge cups. I must also commend Jarda Erben, the organiser of the competition, for baking “Miletín prayers”, delicious traditional sweet pastry, with his own hand. Jarda, thank you! We are looking forward to the next season.

Žádné komentáře: