pondělí 14. dubna 2014

Březen za námi:)

Tak je za námi březen.Půlka byla ještě dost pracovní,ale párkrát jsme vyrazili zabouldřit.
Oja na Sněžníku

Dvakrát jsme navštívili Ostaš.Člověk musí,ale hodně hledat něco je dost mokré.Oja si po zimně zvyká na lezení venku,tak bouldruje ,tak do 6B.Já zkouším staré věci,ale pouštějí jen ty lehčí,Krvavý záda 7C a Omerta ze stoje 7C a vysoká hranka Nebojsa 7A.
Už se začíná oteplovat :)

Dvakrát jsme vyrazili směr Sněžník Oja přelézá pár šesteček,Jíťa  nalézá metry:).Já obíhám svoje kolečko a daří se v pouze kratší verzi - Vstupenka do metra 7C a v Ocelovém kolouškovi,krátký 7C a dlouhý 8A.
Oja a Pertáč

Byli jsme i na Petráči.Oja uchvátil svoje první letošní 7A a neměl nedaleko i k sedum béčičku,ale:).Monča poslala Krásné stráty 7C/C+ a Adam Hip hop 7C+.Jíťa se rozlézá a já nic kromě těch rosekaných prstů.
Překvapení na Mlýňáku

Poslední zastávka byla na Boru.Počasí docela dobrý,trochu vlhčeji,ale nějaké bouldry jdou.Monča zkouší svoje bouldříky.Já zase svoje,ale nejvědší radost mě dělá Hraniční kámen.Zlepšuji fix v Zavulonovi,ale hlavně přelézám Gesera 7C (hustý céčko).

Ale aby toho nebylo málo,tak při návratu z Boru.V Trutnově na křižovatce nám típek nedal přednost a lup byli jsme v sobě.
Špatný Apríl

March is behind us. A half of is was rather busy with work but we managed to go bouldering a few times. We visited Ostaš twice. However, one has to look really hard. Oja is getting used to outdoor climbing after the winter, so he is bouldering upto 6B. I try some old stuff but only make the easier ones, Krvavý záda 7C, Omerta from standing 7C and Nebojsa 7A.

We also went to Sněžník twice, Oja making a few 6's and Jíťa gathering metres :) I make my circuit and only succeed in a shorter version - Vstupenka do metra 7C and Ocelový koloušek, short 7C and long 8A.

We also visited Petráč, Oja succedded in his first 7A this year and was not far away from a 7B. Monča sent Krásné ztráty 7C/C+ and Adam Hip hop 7C+. Jíťa is warming up and I nothing apart from damaged fingers. 

The last stop is at Bor. The weather is pretty good, a bit moist but some boulders are doable. I am most happy with Hraniční kámen. I improve fix in Zavulon but, most importantly, make it over Geser 7C (a cool C).

To end with, when coming back from Bor, a guy did not give us way in a junction in Trutnov and we crashed.

Žádné komentáře: