úterý 7. dubna 2015

Bouldering Ostaš a Bor

Už mám více volna v práci tak vyrážim bouldrovat ven.Dvakrát jsem byl na Ostaši a jednou okouknout Bor.Na Ostaši se pokouším o staré restíky,propojky na Malém střecháči a na Vesmíru.Co je na sluníčku,tak to jde,ale v lese je mokro.Na Malém střecháči kroky v kratší i delší varianta do hrany jdou,ale v kuse zatím není šance.Na Vesmíru je začátek V-Rey mokrý ,tak ladím slez dvou prstovkama a dolez Lišek.

Nic těžkého se nedaří,tak aspoň v rámci nalezených metrů přelézán každý výjezd deset bouldříků nad sedum-á.

Jednou jsem zavítal okouknout Bor.V horní části je ještě dost sněhu.Pokouším pár těžších Psohlavce,Divadelní Portal,Fiat lux a Draka,ale nic.:( Volím zase deset koustků nad sedum-á.Většinou starých už přelezených bouldrů,např. Silou nebo nohou,Inflagranti,Dementní mouchou,Wrestler,Ádr fitnes atd.


I have more days off work, so I go bouldering outside. I visited Ostaš twice and Bor once. I have some old unfinished stuff at Ostaš, a connection on Malý střecháč and Vesmír. What's in the Sun is OK but in the forest it's moist. The steps and the shorter and longer variants to the edge on Malý střecháč are fine but all together no way. On Vesmír, the beginning V-Rey is moist, so I just work on the two-finger way down and the end of Lišky. 

I don't do well in anything difficult, so to collect climbed meters, each trip I climb 10 boulders above 7A.

I visited Bor twice, there is still a lot of snow in the upper part. I try a few harder ones, Psohlavci, Divadelní Portal, Fiat lux but to no avail :( Again I go for 10 boulders above 7A, usually old already climbed boulders, e.g. Silou nebo nohou, Inflagranti, Dementní moucha, Wresteler, Ádr fitnes, etc.

Žádné komentáře: