středa 8. dubna 2015

Hronov,Sobotka a Jablonec

Něco málo ze závodů,většinou závodil Oja:).První byly dětské bouldrové závody v Hronově.Děti měli dvanáct bouldrů a tak kdo dal nejvíc na nejmíň pokusů vyhrál. Oja dal všechny bouldry na první pokus ,takže vyhrál.
Hronov

Vrchlabské naděje

Na dalších závodech byl v Sobotce.Tady se lezlo s lanem na obtížnost.Děti měli tři kvalifikační cesty,Oja ve dvou dává top a ve třetí padá pod topem.Postupuje do finále, dává top a vítězí.
Sobotka

Foto-Makak-Lezecká aréna

Poslední závody byly bouldry v Jablonci - Tříska cup.Tříska pořádal během zimy čtyři bouldrové závody a tyto byly závěrečné.Počasí nám na lezení venku nepřeje,tak vyrážíme směr Jablonec ,všichni :Oja s Jíťou už tady dvakrát byly,já to jedu vyzkoušet.Závodníci mají tři hodiny na třicet bouldříků,kdo dá více kousků vítězí.Závodí asi padesát nadšenců.První hodinku bitka o bouldry,co zkoušet a co nechat na pozdějc.Na konec to bylo ...super.Oja dal dvanáct bouldříků,jeden si i zapomněl napsat.To sice asi nic nemění,děti neměli kategorii. Jíťa přelézá asi šestnáct kousků a je na prvním místě společně s Bělou.V chlapech vítězí Novajka,na druhém místě  Kuba Jedlička,třetí je Mlejnis a já končím na čtvrtém místě. Třísko díky za super bouldry a závod.Tak zase někdy.

Foto - Makak

Foto - Makak aréna


Foto - Makak aréna



Foto - Makak aréna


A bit about competitions, it was mostly Oja who took part :) The first event was children's boulder contest in Hronov. The kinds had twelve boulders and who climbed them in fewest attempts was the winner. Oja sent all of them at the first attempt, so he won. 

He took part in another contest in Sobotka. It was lead climbing with a rope. The kids had tree qualification routes, Oja made it to the top in two and fell right under the top in the third one. He makes it to the final, makes it to the top, and wins. 

The last contest was boulders in Jablonec - Tříska Cup. Tříska organized four boulder contests in the winter and this one was the last one. The weather is not good for climbing outside, so we are off to Jablonec. Oja and Jíťa have been here twice, I am to try it for the first time. The contestants have three hours for thirty boulders, who climbs most is the winner. There are about fifty enthusiasts taking part. The first hour is a battle for boulders, what to try and what to leave for later. In the end it was great. Oja sent twelve boulders, he even forgot to put down one. Which does not change anything, children did not have a special category. Jíťa climbs about sixteen boulders and is the first together with Běla. I am fourth in the men's category. Tříska, thanks for great boulders and contest. We'll be back some day.










Žádné komentáře: