pondělí 25. května 2015

Tak Apríl je za námi :)

Ten čas tak letí, než se člověk rozkouká je měsíc pryč.kromě práce,jsme i trochu popolézali.Dvakrát jsme navštívili Bor.Nic vyjímečného jsem nevylezl,pozkoušel pár těžších a přelezl  několik starších věcí v rámci nalezení metrů.Oja vylézá Sokobana a Climax 7A a krokuje nové projektíky.

Bor

Jednou jsme strávili víkend bouldrovat v  Bahře a Labáku.Na Oju byla docela zima a já klasika nic moc :).
Bahratal

Jednou jsme vyrazili na Ostaš.Já prolezu staré resty,ale nic zajímavého nepouští.Oja zase ,že mu je zima ,ale nakonec na Vesmír přelézá Lišky v revíru 7B/B+.
Oja 


Oja v akci


Oja se zůčastnil dvou dětských bouldrových závodů v Pardubicích a v Praze.Ve své kategorii U12 vždy zvítězil :)

Závody Praha

Ale nejtěžší boulder dala Jíťa ,dokončila a úspěšně vzládla poslední závěrečnou zkoušku ve škole ! Jupí,tak  snad zase začneme někde společně lézt.



Time flies, a month is gone before you realize it. Besides work we also did some climbing. We visited Bor a few times. I didn't climb anything exceptional, I tried a few harder boulders and climbed some older things to collect meters. Oja climbed Sokoban and Climax 7A and prepares steps in new projects. 

We went bouldering to Bahratal and Labák once. It was quite cold for Oja and I didn't do very well in the classical stuff :)

We went to Ostaš once. I am up for some remaining old stuff but nothing interesting lets me through. Oja again complains he is cold but in the end he climbed Lišky v revíru 7B/B+ at Ostaš. 

Oja took part in two children's boulder contests in Pardubice and Prague. He always won in his U12 category :)

But the most difficult boulder was climbed by Jíťa, she finished and successfully passed her last exam at school! Hooray, so hopefully we will start climbing together again.

Žádné komentáře: