úterý 21. července 2009

Ostaš a Život Báry na Boru :)






Neděle: 19. 7.

Měli jsme sice s Tomajdou sraz v Labáku, ale počasí nám nedává moc na výběr. Tak jedeme na Ostaš, paseka je jediná záchrana.

Dorážíme asi ve dvě hodiny, stihneme jeden bouldříček a chč... prší. Po chvilce to přejde, tak rychle na to. Tak se nám mezi přeháňkami podařilo i něco přelézt. Jíťa dává Levej 7A a pár lehčích a zkouší Pravej 7A, ale její morfo program nepouští. Já dávám U-rampu 7A (docela dobrý), Dlouhej Pravej 7B (spojení dvou bouldrů) a Monstr of Pop 7C (asi lehčí, až budou podmínky tak ta lišta musí sama držet).
Koukám ještě na Trolla, ale je opět oslizlý.

Pondělí: 20. 7.

Jdeme zkontrolovat Bor. Ve spodní části to nejde, tak se plazíme až pod okrajovky. Zkouším Poklad Nebelungů 7B+, trochu v tom bruslím, ale nejde to. Pak ještě zajdu na King Lines, potkávám zde Honzu Chválu a Ondru Nevělíka. Dám s nimi dva trapné pokusy a pokračuju na Gesera. Také nic. Zajdu zkontrolovat Jíťu, zkouší s Martinem Šifrou Život Báry 7B+ ,vymyslela pár fintiček a nakonec to tam posílá! Já si lezu tréninkově staré věci Ádr fitnes a Temnotu v hloubi duše. Čas utíká, tak rychle domů, Jíťa jde na noční.

Although the original plan is to go to Labák, the weather changes it again, so finally Luboš and Jitka choose to go to Ostaš. The weather is not ideal here either but still it is possible to climb something. Jitka does Levej 7A and several other easier boulders and then she tries Pravej 7A, but so far unsuccessfully. Luboš climbs U-rampa 7A, Dlouhej Pravej 7B (the connection of two boulders) and Monstr of Pop 7C (probably easier). He also checks Troll but it is moist.

On Monday they go to Bor. Luboš tries Poklad Nebelungů 7B+, he does his best but cannot do that. Then he goes to King Lines, where he meets Honza Chvála and Ondra Nevělík. Luboš tries King Lines with them twice and then moves to Geser. Also without success. In the meantime Jitka tries Život Báry 7B+ with Martin Šifra and after making up several tricks she succeeds. Luboš does older stuff to keep fit - Ádr fitnes and Temnota v hloubi duše. Then they have to go home to other duties.

Žádné komentáře: