úterý 8. října 2013

Tak co jsme dělali v žáří

Další měsíc za námi,tak malinké shrnutí.Navštívil jsem párkrát Krkavku.Přelezl jsem si Malou postupku 8a a Nudu v Jablonci Hard 8a,ale pořád mě tam toho dost zbývá:)

Většinou,ale vítězí bouldering.Dva krát jsme byli na severu,Sněžník a Bahratal.Oja má nejlepší bouldřík Spektralanalyse 7B a já Californication 8A,Okresní přebor 8A a Neurotrausmiter 8A.
Oja v cestě na obtížnost
Bouldry

Jeden víkend jsem byl na Petráči.Děti mají závody v Holešovicích,tak je tam s Jíťou vysadím a pokračuji směr Petrohrad.Procházím si staré restíky a některé přelézám.Nejzajimavější jsou Hra s bočákem 7C+,Blue Session 8A a Kuky 7C.V neděli po obědě se zastavím v Holešovicích,zkontrolovat děti na závodech.Ojovi se daří v sobotu vyhrává lezení na obtížnost a v neděli vyhrává bouldry i rychlost.Takže získává pohár za celkovou kombinaci a můžem spokojeně vyrazit domu.
Pohár za kombinaci


Another month behind us, so here comes a short summary. I visited Krkavka a few times. I climbed Malá postupka 8a and Nuda v Jablonci Hard 8a but there are still many left :)

But most times bouldering is the choice. We were in the North twice, Sněžník and Bahratal. Oja’s best boulder is Spektranalyse 7B and mine Californication 8A, Okresní přebor 8A and Neurotransmitter 8A.


I went to Petráč one weekend. Children have a competition in Holešovice, so me and Jíťa drop them off there and continue in direction to Petrohrad. I go through some old remaining stuff and climb some of them. The most interesting ones are Hra s bočákem 7C+,Blue Session 8A a Kuky 7C. On Sunday after lunch I drop by in Holešovice to see how children are doing in the competition. Oja is successful, he won lead climbing on Saturday and boulders and speed on Sunday. So gets the cup for the overall combination and we can happily go home.

Žádné komentáře: