středa 30. září 2009

Labáček



Jíťa, Monča a Oja vyrážejí do Labáčku už v pátek, já dorazím v sobotu s Tomajdou z Rakous.

V pátek si dali pár nových cestiček pod Belvederem. Jíťa tam poslala Řetězovou reakci RP IXb.

V sobotu jdou s Hudym na Levý břeh k Zarostlé věži, Jíťa s Mončou přelézají Hospodu na Mýtince RP IXb a pár lehčích cestiček. K večeru dorážíme s Tomem na Labskou, opečeme buřtíky a plánujeme další den.
Holky mají den volna, a tak s nimi vyrážím do děčínského bazénu. Po obědě dorážím za Tomem a Pěťou. Tom mi ukazuje novinky u Malé růžové, "...dej si tady takovej bouldřík na rozlez," V11 RP IXa, dost dobré, asi na patnáctý pokus to uchvátím. Na Malou růžovou zkusíme narovnat jedno VIIIc, nejde nám moc zavrtat, je to dost převislé, daří se dát borhák a zatmíváme.

Ráno zajde celá rodinka na Zlomiskovou, všichni dáme Mládí má zelenou a já si pak dám Trainspotting RP Xa a hlavně Jíťa vyleze Chemical Brothers RP IXc. Na Malou růžovku pak vzniká novinka: Zevldream Xa, kusovka nás zatím nepouští.
Ráno nás bolí celé tělo, vyrážíme k Raďousovu masívu, dáme s Mončou Řekni drogám ne IXa. Začíná pršet, dokašíme se na bouldrech na Černém bivaku a pádíme domů.




Jíťa, Monča and Oja are heading for Labáček on Friday, Luboš and Tomajda follow them on Saturday. Those who came on Friday tries some news near Belveder stone, Jíťa climbed Řetězová reakce RP IXb.

On Saturday Jíťa and Monča climb
Hospoda na Mýtince RP IXb and some easier routes and Tom and Luboš come to Labská on Saturday evening. They roast some sausages and plan the next day. As the girls have rest day, Luboš goes with them to the swimming pool in Děčín and after lunch comes back toTom and Pěťa. Tom shows him some news at Malá růžová. After some 15 attempts Luboš climbs V11 RP IXa. Also they try to straighten a VIIIc, but it's not easy as there is great overhang.

In the morning the whole family goes to Zlomisková, all of them do Mládí má zelenou and Luboš adds Trainspotting RP Xa. Jíťa climbs Chemical Brothers RP IXc and a news is found at Malá růžovka: Zevldream Xa.

The next morning they go to Raďousův masív where Luboš and Monča climb Řekni drogám ne IXa. It starts raining so they finish the job at Černý bivak and go home.

Žádné komentáře: