středa 2. září 2009

Miříme do Teplic, ale zas Ostaš

Původně (středa 2.9.) jsme jeli do Teplic, ale počasí nám nepřeje. Začíná pršet, tak chvilku ještě přešlapujeme v Ádru, okoukáváme novinky od kluků a volíme Ostaš.

Na Ostaši to jakžtakž jde, hned na začátku zkouším nový bouldřík od Petra R. Péťův zdar 7C+, ale nepouští. Jíťa jde zkusit Trolla. Doráží ještě Martin a že prý vylezl včera Anglána. Jdu do toho, spodek znám, není to tak zlý až na ten vršek. Posílám to z něj dolu, nějaký mokrý, ne? Ono vlastně ráno pršelo. Snažím se to vysušit, Marťa si to dá ještě jednou, trochu přitom řeší mokrý vršek, ale v poho. Nalézám znovu a taky to pouští, shodujeme se na 7C, spíš za tu výšku.

Jíťa v Trollovi nevypadá špatně, ale kusovka nedopadla. Přesouváme se k Vesmíru, Martin cestou dá Mordor 7B, já přelezám Lišky v revíru 7B/B+ fleš. Na Vesmíru ještě zkoušíme projektík, ale nějak se nám to láme pod rukama. Jíťa mezi tím přelézá Rizojsak 7A, Martin zkouší další projektík, ale taky nepouští. Loučíme se a pádíme dom.

Videjka : Jíťa leze - Rizojsak 7A
Luba - Anglán 7C, jak se to neleze :(
Martin - Anglán 7C, jak se to leze :)


The first idea was to go to Teplice on Wednesday 2nd September but after finding out that it was raining and checking some news in Adršpach the Mázls chose to go to Ostaš instead.

In the very beginning of the session Luboš tried Péťův zdar 7C+ but in vain. In the meantime Jitka goes to try Troll. They meet Martin Stráník and together with him Luboš goes to try Anglán which Martin had climbed the previous day. The problems start at the top part as it is wet. Luboš tries to dry it a bit and Martin climbs it again. Luboš then goes for it again and finally climbs it as well. The difficulty is 7C as they both agree.

Jíťa and her climbing Troll looks promising but something is still missing to finish it. They move to Vesmír. On their way Martin climbs Mordor 7B and Luboš scores in Lišky v revíru 7B/B+ flash. At Vesmír they try a project but the rock is somehow crumbling off. Jitka climbs Rizojsak 7A and after that they say goodbye to Martin and go home.

Videos : Jíťa climbs Rizojsak 7A
Luba -
Anglán 7C, how not to do it :(
Martin -
Anglán 7C how to do it :)

Žádné komentáře: